How su kaçak tespiti can Save You Time, Stress, and Money.

Wiki Article

Eğer dairede yaşayan kişi sayısı one yıl içinde değişmemiş ise, önceki su faturalarınıza bakarak kullandığınız suyun metre küp hacmini kontrol edebilirsiniz, eğer son aylarda çOkay farklı derecede bir harcama olduğunu görüyorsanız su kaçağı sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

Tahmin ederek değil, kesin bilgiyle işe koyuluyoruz. Sorunun kaynağını tespit ediyoruz ve size işaretliyoruz. İstendiği takdirde su kaçağı arızası sadece işaretli yerdeki fayans yerinden çıkarılarak onarılıyor.

Duvardan su sızması Yağmur gider borularından kaynaklana bilir. Yağmur gider boruları duvarın dış yüzünden indiği için olası bir çatlak, kırık su kaçırmasına sebep olacaktır. Yağmur su giderleri dış etkenlerden ve kullanım hatalarından kaynaklı sıklıkla tıkanmaktadır.

Bu cihazların kullanımları ve alanları birbirinden farklıdır. Firmamızda hizmet sağlayan uzman kadromuz bu cihazların nasıl kullanıldığı hakkında gerekli eğitimi alarak yeterli bilgiye sahiptirler. Bu nedenle ekiplerimiz kısa zaman içerisinde, kırmadan su kaçağının nereden geldiğini rahatlıkla tespit eder ve gereken işlemleri yapar.

Robotic Cihazlar ile Tıkanıklık Açma: Robot cihazlar kullanarak giderlerdeki tıkanıklıkları açarlar.

Ev ve iş yerleriniz için sıhhı tesisat batarya musluk el yıkama lavobosu klozet klozet kapağı klozet iç takım değişimi banyo mufak tadilat işleri için ileşime geçebilirsiniz en hızlı şekilde sizlere hizmet vermekten memnuniyet duyarım vitra artema ve eca bayisiyiz

Cihazla Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılır İnsan kulağının duyamayacağı düşük frekanstaki sesleri algılayarak, kaçağın kaynağını tespit ederler. Bu sayede, su kaçaklarının olduğu noktaları doğru bir şekilde belirleyebilir ve onarımlarını hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.

Merhaba ben Sadettin Elektrik ustasıyım 35 yıldır bu mesleği yapıyorum, Su tesisatı ve mekanik işlerinden de anlıyorum, Her türlü Elektrik ve tesisat işlerinizde gardenımcı olurum..

Bu internet site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Müstakil dairemde banyom eski olduğu için tanıdık su kaçağı tespiti bir ustaya lavabosunu, tuvaletini ve duş yerini sıfileırdan yaptırdım, ancak şöyle bir sorunum var dairemin en altını eşya depolamak için kullanıyorum bodrum diye düşünebilirsiniz, ne zaman banyo daki duş kullanılsa aşağıya damlama yapıyor, yaptırdığım ustaya sordum yeniden tadilat yapmamız gerekebilir dedi, bu işin cihazları var ancak onlarla direk nerede kaçak varsa ve damlama yapıyorsa bulunabilir dedi, bana nasıl propertyımcı olabilirsiniz, dediği gibi cihazla yeri bulunabiliyor mu ?

Bu işlemler için ekstra bir ekipmana gerek duyulmaz mevcut ekipmanlarımız ile kaçak su bulma işlemini kolayca yapabiliriz. Bazen uğraştırıcı ve can sıkıcıda olsa tüm su kaçağı sorunlarınız için artık Tıkanıklık Merkezi var.

Servis kaydı oluşturup saat 23 ten sonra servisin gelmesini talep edersiniz firmamız o saatte de sorununuzu gidermek su kaçak tespiti için hizmet vermektedir. Saatin geç olması bir sorun teşkil etmemektedir.

İstanbul'un tüm noktalarına servisimiz vardır ve şunu da belirtmek su tesisatçısı isteriz, ister Tuzla da olun ister silivri'de uzaklık yakınlık ayırt etmeden ek bir servis ücreti talebimiz olmadan sorunlarınızı kısa sürede çözüyoruz. dileriz

Radyatörleri ve Isıtma Sistemini İnceleyin: Eğer evinizde radyatörler veya ısıtma sistemleri su tesisatçısı varsa, bu sistemlerin etrafını kontrol edin. Sızıntılar bu bölgelerde su tesisatçısı de meydana gelebilir.

Report this wiki page